Tarieven

Tarieven

Als je besluit om een traject bij mij te starten is een kennismakingsgesprek gratis. In andere gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht. Dit wordt van tevoren duidelijk gecommuniceerd.

Individuele begeleiding kost € 65,00 per uur (dit is incl. 21% BTW). Betaling vindt meteen plaats na de afspraak, op basis van de factuur.

Bij een workshop en lotgenotengroep vindt de betaling plaats bij aanmelding. Eventueel kan er voor de lotgenotengroep in 2 termijnen betaald worden. Zie verder Algemene Voorwaarden punt 9) Betaling.

In onderling overleg kan ‘s avonds of in het weekend een afspraak worden gemaakt tegen een hoger tarief. De begeleiding kan bij jou thuis plaatsvinden of op een plek die veel voor jou betekent. Het kan ook tijdens het wandelen of fietsen. Afhankelijk van de locatie worden eventueel extra gemaakte reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Mocht je dit liever willen, dan kan ik een ruimte huren voor begeleiding.

Ik heb ook ervaring met begeleiding van andere vormen van verlies en rouw: je kunt mij altijd bellen om hierover te overleggen. Hiervoor geldt het tarief voor individuele begeleiding.

Vergoeding:
Helaas komt coaching niet in aanmerking voor een vergoeding door ziektekostenverzekeraars. Voor een werknemer is het interessant om na te gaan of de werkgever (een deel) van de kosten vergoed vanuit het standpunt dat begeleiding verzuim op het werk voorkomt en/of beperkt.